Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Postanite dio jedinstvenog kluba pretplatnika i uživajte uz brojne pogodnosti i darove


Iskoristite pogodnost pretplate na jedno ili više izdanja časopisa Story u tiskanom obliku, odaberite svoj omiljeni magazin ili darujte pretplatu dragoj osobi po najpovoljnijim cijenama!


Uštedite i vrijeme i novac jer 52 broja u tiskanom izdanju dobivate po cijeni od 12,59 kn po primjerku. Vaš omiljeni časopis praktično pakiran stiže besplatno na vrata vašeg doma, salona, kafića i ureda! Svaki novi pretplatnik dobiva dar.


Čitajte Story i u digitalnom izdanju, pojedinačno ili u obliku pretplate, putem tableta, računala ili mobilnih uređaja.


Identičan sadržaj i jednaka kvaliteta čekaju vas i u papirnatoj i digitalnoj verziji. Vi odaberite!


Kako do kioska i Story digitalnog izdanja ?


Jednostavno, korak po korak. Klik na Magzter vodi vas na kiosk gdje je potrebno da se registrirate kao novi korisnik (ukoliko to već niste od ranije), te preko svog korisničkog računa odaberete željeni magazin (upis u tražilicu) i način plaćanja (npr. PayPal ili kartično plaćanje). Izvršite uplatu, a potvrda o kupnji stiže na vaš mail. Na platformi Magzter pojavljuje se link koji vodi na kupljeni digitalni magazin.Cijena za Story digitalno izdanje identična je cijenama tiskanog primjerka na kiosku ili pretplate. Iznos za 52 broja Storyja je 655,00 kuna.


Kontakt za informacije oko pretplate na tiskano izdanje: +385 1 63 00 817 ili putem e-maila [email protected]


Kontakt za informacije oko digitalnog izdanja, pojedinačno ili u obliku pretplate: +385 1 44 44 998 ili putem e-maila [email protected]


Radno vrijeme: ponedjeljak – petak, 9 – 17h


Naš tim stoji vam na raspolaganju!


Jednostavnim klikom do virtualnog kioska Magzter, uz magazin Story, možete kupiti i ostala izdanja Adria Medije Zagreb – Storybook, StoryGourmet, StoryVjenčanja, Cosmopolitan, Sensa, Elle i National Geographic Hrvatska.


Opći uvjeti za pretplatu na tiskano izdanje dostupni su ovdje.

Hvala što ste nas kontaktirali!

Vaša poruka je uspješno poslana. Javit ćemo Vam se povratno u što kraćem roku.

Nazad na naslovnu

Pretplati se